Start leesclub geschiedenis

Van 28 januari tot en met 3 februari 2019 vindt de allereerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om het lezen te stimuleren, deelnemen in een leesclub helpt daarbij. Bovendien is het een ideale gelegenheid om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.
In Castricum start in die week een nieuwe leesclub geschiedenis, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Senia werkt samen met Bibliotheek Kennemerwaard in Castricum. De informatieve oprichtingsbijeenkomst is op donderdagochtend 31 januari. Een medewerker van Senia geeft dan uitleg over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en kennismaking met andere belangstellenden kan men ervoor kiezen om mee te doen. De bijeenkomst begint om 11.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Castricum aan de Geesterduinweg 1. Graag aanmelden via e-mail miek.vandesande@senia.nl, of info@senia.nl.
Wie verhinderd is maar wel belangstelling heeft kan dit melden bij info@senia.nl, dan wordt u op de hoogte gehouden. Kijk voor meer informatie ook op www.senia.nl. (Foto: Arjanneke van den Berg)