Sprookjestuin weer open

Van zondag 22 tot en met 26 juli is de Tuin van Kapitein Rommel weer omgetoverd tot sprookjestuin. Dit is mede mogelijk gemaakt door ruim veertig vrijwilligers. Dagelijks van 09.30 tot 16.30 uur is iedereen welkom om samen op ontdekking te gaan door de tuin. De kassa sluit om 16.00 uur. Om grote drukte bij de sprookjes te voorkomen kan het zijn dat het hek tussendoor even sluit. Entree is € 4,- voor de kinderen, volwassenen zijn gratis. Op zondag 22 juli wordt de sprookjestuin om 10.00 uur op feestelijke wijze geopend.

Kinderen kunnen onder begeleiding meedoen aan de speurtocht door de sprookjestuin. Alle vertrouwde sprookjesfiguren zoals Roodkapje, Klein Duimpje en Pinokkio zijn weer van de partij. En ook Winnie de Poeh, Holle Bolle Gijs en het monster van Loch Rommel wachten daar. En wie weet wat je nog meer gaat tegenkomen!

Een absolute aanrader voor het begin van de zomervakantie en een onvergetelijk vakantieuitje voor (groot-)ouders en (klein)kinderen. Terwijl de kinderen zich prima vermaken in de tuin kunnen de ouders heerlijk vertoeven op het terras of de expositie in de ontmoetingsruimte bekijken.