Sporten via de Jeugdsportpas

De JeugdSportPas (JSP) in de gemeenten Castricum en Heemskerk, uitgevoerd door Team Sportservice Kennemerland, gaat het schooljaar weer sportief van start. Kinderen die naar de basisschool in Akersloot, Castricum, Limmen of Heemskerk gaan of in deze plaatsen wonen, kunnen nu inschrijven voor het eerste blok van de JSP. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis maken met een sport naar keuze!

Team Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen uit groep 1 t/m 8 de mogelijkheid kennis te maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Voor €5,- kunnen zij vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Ga naar de website www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de groene JSP button voor het volledige aanbod. Inschrijven voor blok 1 kan van 22 september t/m 16 oktober, uitsluitend via de website. De lessen van dit blok starten na de herfstvakantie.

Op de website worden ook regelmatig andere leuke activiteiten aangekondigd, zoals sportinstuiven en sportclinics in de schoolvakanties, houd deze dus goed in de gaten! (Foto: aangeleverd)