Sporten met de VolwassenSportPas

Met de VolwassenenSportPas (VSP) biedt Team Sportservice Kennemerland volwassenen de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont kan voor € 5,-  vier keer meetrainen bij een vereniging of organisatie. Dit is zonder verdere verplichtingen. Men komt dus niet direct voor hoge kosten te staan, zoals kleding, materiaal en contributie. Lid worden kan vervolgens natuurlijk altijd.

Iedereen die een nieuwe sport wil uitproberen, zijn of haar oude sport wil oppakken of gewoon meer wil bewegen kan meedoen. Er kan o.a. ingeschreven worden voor karate, hardlopen, fitmix, diverse dansvormen, bootcamp, waterpolo en nog veel meer.

Aanmelden voor de VSP kan via Team Sportservice Kennemerland. Ga naar de www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de groene JSP/VSP knop. Op de website zijn alle deelnemende verenigingen te vinden en is meer informatie te vinden over de sporten. Inschrijven voor blok 2 kan tot en met 9 januari, uitsluitend via de website. De lessen worden gegeven vanaf 21 januari. Verderop in het (school)jaar volgt nog een derde VSP blok.

Op de website kondigt Team Sportservice alle activiteiten aan, zoals het project Fit en Vitaal 60+, de beweegspreekochtend en uiteraard activiteiten voor de jeugd. (Foto: aangeleverd)