Sponsoractie CSV op Koningsdag smaakt naar meer

Castricum – De jongens C van handbalvereniging CSV zijn grote toppers gebleken. Niet alleen werden ze dit handbalseizoen kampioen, ook kregen ze samen het idee om hotdogs en drinken te gaan verkopen op de geliefde Koningsmarkt in Bakkum. De actie werd een succes en smaakt naar meer!

Keeper Mik gooide het idee in de groepsapp en eigenlijk direct werden zijn teammaten enthousiast. Met wat hulp van ouders werd tijdens een ritje naar een groothandel de achterbak volgegooid met vijf grote blikken knakworst en veel kadetjes en saus. Snelle Max bemachtigde in alle vroegte een goed plekje op de Koningsmarkt. Ook bij de verkoop was dit team goed op elkaar ingespeeld. Handbaltalent Stan nam de bestelling op, ambitieuze Kolya sneed de kadetjes open, allrounder Hugo pakte de worst uit de pan en Mik rekende af.

Steady opbouwer in het veld Lars zorgde voor de nodige sfeer en zei lachend: ,,Rond lunchtijd waren alle knakworsten en broodjes op… Max is nu nog even snel naar de supermarkt om nieuwe knakworsten en broodjes te halen!’’ Het ondernemende jongensteam zorgde voor veel blije voorbijgangers en de hotdogs vonden gretig aftrek. Uiteindelijk heeft het ze 180 euro winst opgeleverd! Ze hadden al gelijk een doel voor de opbrengst. Mik: ,,We willen iets leuks kopen voor in de kantine, bijvoorbeeld een airhockeytafel of een Wii met leuke spellen.’’ (Foto: aangeleverd)