Spetterend voetbalfeest tijdens tiende Mini WK bij Vitesse ‘22

Regen of niet, meer dan 400 voetbaltalenten uit Castricum hadden woensdag 8 mei de middag van hun leven tijdens het Mini WK op het complex van Vitesse’22. Dit jaarlijkse toernooi vond voor de tiende keer plaats en leverde opnieuw vele lachende gezichten op.

De basisschoolleerlingen (jongens en meisjes uiteraard) uit de groepen 3 en 4 werkten op kleine veldjes een toernooi af, waarbij elk team een land vertegenwoordigde. De jongste voetballertjes deden verschillende spelletjes als Knal de bal, Tikkie Takkie, Penaltykoning, Slalom en spekkies vangen.

Na een swingende warming-up onder begeleiding van de danseressen van Club Mariz barstte een spetterend voetbalfeest los. Tussendoor was er voor iedereen een lekker ijsje, aangeboden door De Roset. En uiteraard was ook Clown Alfredo weer van de partij voor de nodige grappen en grollen.

Kinderen die na het Mini WK de smaak te pakken hebben gekregen en zin hebben om op zaterdagochtend bij Vitesse ’22 te voetballen, zijn van harte welkom. Meespelen bij de Mini’s (elke zaterdag vanaf 9.30 uur voor kinderen tot en met 6 jaar) is gratis en vrijblijvend. Aanmelden kan via mini-pupillen@vitesse22.nl. Kinderen vanaf 7 jaar zijn ook welkom bij de jongste pupillen. Kijk voor meer info op www.vitesse22.nl. (Foto: aangeleverd)