Spektakel bij Limmen – WSV30: 4-3

Limmen – Op een zonovergoten sportpark Dampegheest en onder leiding van scheidsrechter Steur trad Limmen zondag vrijwel ongewijzigd aan tegen de groen-zwarten uit Wormer. De wedstrijd was net drie minuten oud of de bal lag in het WSV-mandje. Uit een vrije trap schoot Mees Duinmeijer onberispelijk raak. Twee minuten later volgde de gelijkmaker. In eerste instantie stopte keeper Glorie de bal, maar hij had geen verweer tegen de rebound. Na 33 minuten een fraaie aanval van Limmen, maar de mooie solo van Mike Schouten werd niet beloond. Sterker nog, de bal werd gelijk naar voren geschoten en via een kluts kwam de bal bij de spits van WSV30, die geen fout maakte. Even later kreeg WSV een hoekschop te nemen. Geheel vrij kon de opgerukte voorstopper inkoppen: ruststand 1-3.

Vlak na de rust moest Jesse nog alles uit de kast halen na een slippertje van Bruno, anders had het zomaar 1-4 kunnen zijn. Maar uit een scrimmage kreeg Limmen een penalty mee. Björn verzilverde deze. Door de handsbal kreeg bovendien een speler van WSV de rode kaart, de ploeg moest met tien man verder. De 3-3 kon niet lang meer op zich wachten. Goed doorzetten van Jeroen de Groot bracht de bal bij Milan Peemen, die binnen schoot. Ook de 4-3 kwam van zijn schoen. De uitslag had veel groter kunnen uitvallen als de kansen benut zouden zijn. Zo schoot Jacco de Jong nog tegen de onderkant van de lat en met kunst en vliegwerk hield de keeper de ballen tegen. Toch nog een verdiende overwinning op basis van de tweede helft. Volgende week naar Haarlem.

Op de foto:
Milan Peemen scoorde twee maal en bracht Limmen de overwinning. (Foto: aangeleverd)