Speel-o-theek Castricum ook voor (carnaval) kinderverkleedkleding

Castricum – Wat is het toch heerlijk als kinderen lekker kunnen spelen. Daarmee word de fantasie goed ontwikkeld. Verkleden hoort hier zeker bij, wie wil er nou niet eens een spiderman, draak, indiaan, lieveheersbeestje of Frozen meisje zijn? Al deze verkleedkleding is vaak maar handig voor één keertje dus om dit te lenen is het een goed voorbeeld van duurzaamheid.

Bij speel-o-theek Castricum is er veel verkleedkleding te leen én er is veel keuze, voor elk kind is er wel wat leuks te vinden. Vorig jaar is de verkleedkleding collectie enorm uitgebreid vanwege het inkopen tijdens de opruiming bij Greet Verkleedt. Om 2020 goed te beginnen heeft speel-o-theek Castricum een handige verkleedkleding actie in januari en februari. Alle nieuwe leden mogen twee stuks gratis verkleedkleding uitzoeken en huidige leden mogen één stuk verkleedkleding gratis meenemen. Een lidmaatschap kost slechts vijf euro per kwartaal, dit kan ook kosteloos als iemand vrijwilliger word en eens per maand komt helpen.

In het weekend van 22 en 23 februari is het carnaval dan is het helemaal gezellig als kinderen verkleed mogen. De speel-o-theek helpt graag uw kind zijn of haar fantasie verder ontwikkelen, er is meer speelgoed wat hierbij helpt. Elke woensdagmiddag geopend van 14.30 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. De speel-o-theek is gevestigd in Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 5 in Castricum. Meer informatie over de speel-o-theek is te vinden op de website www.sotcastricum.nl of de Facebook- en Instagrampagina.

(Foto: aangeleverd)