Speel-o-theek Castricum heeft ook verkleedkleding voor carnaval

Castricum – Wat is het toch heerlijk als kinderen lekker kunnen spelen. Daarmee wordt de fantasie goed ontwikkeld. Verkleden hoort hier zeker bij; wie wil er nou niet eens een spiderman, draak, indiaan, lieveheersbeestje of Frozen-meisje zijn? Al deze verkleedkleding wordt vaak slechts eenmalig gebruikt. Lenen in plaats van kopen is een goed voorbeeld van duurzaamheid.

Bij Speel-o-theek Castricum is veel verkleedkleding te leen én er is veel keuze. Voor elk kind is er wel wat leuks te vinden. Binnenkort is het carnaval op school en mogen kinderen verkleed naar school. Thuis verkleden is natuurlijk ook super leuk. Maar hoe wil je kind zich verkleden? Het team van de speel-o-theek helpt hier graag bij. Natuurlijk is er ook veel educatief en leerzaam speelgoed te leen. Lekker elke iets anders uitproberen zonder dat het je veel geld kost. Een lidmaatschap kost slechts vijf euro per kwartaal. Dit kan zelfs kosteloos als iemand vrijwilliger wordt en eens per maand komt helpen.

Deze woensdagmiddag is de speel-o-theek open van 14.30 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. In de even weken op woensdagmiddag open en te vinden in cultuurcentrum Geesterhage aan de Geesterduinweg 5. Heb je tijd en zin om te komen helpen op woensdagmiddag? De Speel-o-theek is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. In een gezellig team kinderen (en hun ouders) helpen om speelgoed uit te zoeken. En zelf speelgoed gratis lenen voor je eigen (klein)kinderen, dat is een goed en duurzaam idee! Meer informatie over de organisatie is op www.sotcastricum.nl te vinden, evenals op de pagina’s op Facebook en Instagram.

Op de foto:
Agent Jaimy heeft boef Sander gevonden. De fantasie begint al in de speel-o-theek. (Foto: aangeleverd)