Speciale onderscheiding voor Noah, Noud en Lars

Castricum – Noah, Noud en Lars hebben een bijzondere dag beleefd in kinderpretpark Julianatoren. Deze dag werd hen aangeboden door Stichting Opkikker. Groot was echter voor hen de verrassing dat ze op het podium werden geroepen, omdat ze de exclusieve opkikkermedaille opgespeld kregen. Een blijk van waardering, omdat Noah, Noud en Lars zich zo inzetten voor hun lotgenootjes.

De drie hebben in het verleden samen met hun gezin een Opkikkerdag meegemaakt, omdat ziekte veel impact heeft op het dagelijks leven van het hele gezin. Ze zetten zich sindsdien in voor Stichting Opkikker als Opkikker-ambassadeurs. Op die manier hopen Noah, Noud en Lars ook andere gezinnen te kunnen helpen. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Tijdens een speciale ceremonie werden ze gehuldigd. De Ambassadeursdagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement van Stichting Opkikker om ambassadeursgezinnen weer een moment van ontspanning aan te bieden en hen te bedanken voor wat zij allemaal doen. Deze dagen zijn voor de gezinnen een jaarlijks lichtpuntje en is een uitermate geschikt moment voor lotgenotencontact. Stichting Opkikker is geheel zelfstandig en afhankelijk van zakelijk en particulier initiatief. Meer informatie over het werk van Stichting Opkikker is op www.opkikker.nl te vinden.

Op de foto’s:
Juf Carola en juf Wytske van kindcentrum Visser ’t Hooft (waar zowel Noah als Noud op school zitten) speldden de medailles op. (Foto’s: Loes Brakenhoff)