Spandoekenfestijn bij Vitesse ‘22

Castricum – Het blijkt dat er naast technische talenten ook heel veel creatieve talenten rondlopen bij Vitesse ’22 op sportpark De Puikman. Na de opening van het jubileumjaar vorige maand kreeg de jeugd de uitdaging om gedurende de gehele maand mei mee te doen aan diverse challenges. Iedere week wachtte een nieuwe uitdaging en daarmee vielen ook nog eens leuke prijzen te winnen. De teams JO10-1 en JO11-4 werden de winnaars en ontvingen een bon van hoofdsponsor De Roset voor een ijsje voor het gehele team.

Bovenop de wekelijkse challenge was er ook een maandchallenge. Ieder jeugdteam mocht zijn eigen spandoek maken ter ere van het honderdjarig bestaan van de club. Op 29 mei werd, na afloop van de uitreiking van de penalty- en hooghoud-cup, een heuse parade gehouden met alle 31 spandoeken. Ieder team had enorm zijn best gedaan om er een zo mooi en creatief mogelijk spandoek van te maken. Nadat ieder team met zijn spandoek bij het Stalen Hert op de foto was gegaan, lag het hele A-veld bezaaid met de prachtigste doeken.

Een vakkundige jury kreeg de moeilijke taak om het mooiste spandoek eruit te pikken. Na flink beraad ging het team MO15-2 ervandoor met de winst! Zij mogen bij snackbistro De Toren, één van de hoofdsponsors van de jubileumactiviteiten, met het gehele team iets lekkers komen halen! Alle spandoeken zijn vastgelegd met een drone. De beelden hiervan zijn op www.100jaarvitesse22.nl en via de sociale mediakanalen te vinden. Ook zullen de doeken in het komende lustrumjaar tijdens de vele activiteiten die nog gaan komen, opgehangen worden op De Puikman, zodat ze voor iedereen te bewonderen zijn! (Foto: aangeleverd)