Sofasessies – stand up therapy bij De Zwaan Cultureel

Jarenlang is Marian Mudder op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stressgerelateerde klachten en depressies: reguliere en alternatieve therapieën, – van NLP tot rebirthing -, talloze workshops en zelfhulpboeken. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses. ‘Sofasessies’ is een kruising tussen een memoir en een zelfhulpboek over haar zoektocht in therapieland. ‘Sofasessies’ is een komische, openhartige en pittige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, of het had kunnen gebruiken.
Marian Mudder is actrice (o.a. ‘Baantjer’) en schrijfster (o.a. ‘Geluksblind’, ‘Volgende keer bij ons’, ‘Opium’). Marian Mudder treedt op zaterdag 5 januari om 20.15 uur op bij De Zwaan Cultureel in Uitgeest. De toegangsprijs is € 17,50, vrienden van de Zwaan Cultureel krijgen € 2,50 korting. Kaartverkoop via boekhandel Schuyt of aan de zaal (mits nog beschikbaar), of via de online kaartverkoop.
Voor meer informatie en andere voorstellingen zie de website van De Zwaan Cultureel (www.dezwaancultureel.nl). (Foto: aangeleverd)