Sluit je aan bij Goed Contact

Castricum – Goed Contact is een professioneel en zakelijk netwerk voor ondernemende vrouwen in Castricum en omgeving. Ondernemend kan zijn in loondienst, met een eigen onderneming of als zzp-er. Het zijn allemaal vrouwen die houden van initiatief nemen, die actief en betrokken zijn en die graag andere ondernemende vrouwen kennen. Het is een professioneel netwerk, gericht op beroepsmatige en ondernemersvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en inspiratie.

Het afgelopen jaar organiseerde Goed Contact onder andere een masterclass socratische gesprekken voeren, een bedrijfsbezoek aan het Hoogheemraadschap Noord Holland Noord en een onvergetelijke djembéworkshop. Als eerste activiteit na de zomervakantie organiseert Goed Contact op 19 september (Prinsjesdag) een barbecue op het strand bij Zeezicht. De deelnemers gaan daarbij in gesprek met een vrouwelijke politieke/bestuurlijke professional over de impact van de miljoenennota. In oktober leveren twee top-professionele trainers, beide lid van

Goed Contact, een workshop gericht op individuele ontwikkeling en samenwerken met elkaar. De kracht van een netwerk bestaat immers uit het leren van elkaar en van elkaars netwerk. In november bezoekt Goed Contact het St.-Liobaklooster en maakt kennis met het leven volgens de monastieke traditie. Voor iedere werkende vrouw, in loondienst, met een eigen bedrijf of als zzp-er is, is Goed Contact een nuttige, leuke en inspirerende club om bij aangesloten te zijn. Dus ben je werkende vrouw, wil je andere actieve en enthousiaste werkende vrouwen uit de omgeving leren kennen? Sluit je dan aan bij Goed Contact! meer weten? Kijk op www.goed-contact.nl of mail naar info@goed-contact.nl. (Foto: aangeleverd)