Släpstick met ‘Schërzo’ in Cultuurkoepel Heiloo

Heiloo – Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli speelt Släpstick de voorstelling ‘Schërzo’ in de Cultuurkoepel. Op zaterdag begint de voorstelling om 20.15 uur en op zondag om 15.15 uur.

Twee dagen lang zet Släpstick de Koepel op z’n kop! Släpstick is de vijfkoppige muziektheatergroep, voorheen bekend als ‘Wëreldbänd’, die sinds 2003 over de hele wereld te zien is. De groep laat zich met weinig vergelijken: ze opereert op het breukvlak van fysieke komedie, choreografie en muziek. Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, ovationeel applaus en een prijzenregen waren het resultaat.

Nu komen ze naar de Cultuurkoepel met ‘Schërzo’, een eigenzinnige, wervelende en hilarische kijk op klassieke muziek. Verwacht kolderieke komedie met beeldschone en ontroerende muziek, waarbij alles gigantisch uit de hand loopt maar uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt. Bij Släpstick lijken Bachs wonderschone preludes verdacht veel op een Griekse sirtaki. Een buste van Beethoven vecht een buikspreek-battle uit met een jodelende Schubert, Figaro doet mee met Holland’s Got Talent, je hoort de Danse Macabre op theremin, de Erlkönig op trampoline, tennis met violen, tappen op Mozart, een wonderlijke Notenkraker en veel meer!

Kom genieten van de muzikale clownerie van Släpstick op zaterdag 1 juli of zondag 2 juli. Koop nu kaarten à € 26,50 via www.cultuurkoepelheiloo.nl of aan de deur. (Foto: aangeleverd)