SKINiQ en PMU Studio 26 zetten samenwerking voort

Castricum/Limmen – Saskia Leenders (SKINiQ) en Krista Meijne (PMU Studio 26) zetten hun succesvolle samenwerking voort. Allebei houden ze zich bezig met uiterlijke schoonheid, elk vanuit hun eigen discipline. De diensten die zij aanbieden, vullen elkaar perfect aan.

Saskia Leenders Msc. (rechts op de foto) heeft ruim een kwart eeuw klinische ervaring en runt sinds 2017 haar eigen kliniek voor injectables. Onder de naam SKINiQ biedt ze behandelingen aan die ervoor zorgen dat de huid weer gaat stralen. Het effect: een veel jonger uiterlijk, waarbij de natuurlijke uitstraling behouden blijft. Krista Meijne is gespecialiseerd in permanente make-up en browstyling. Zij verhuisde haar bedrijf PMU Studio 26 vorig jaar naar de Beauty Barn aan het Dronenlaantje 3 in Limmen. Saskia zal hier voortaan eens per maand aanwezig zijn voor het uitvoeren van behandelingen.

Saskia: ,,De stap naar een cosmetische kliniek vinden mensen soms best groot. Vaak lopen mensen al met vragen rond, nu kunnen ze via Krista laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met de behandelingen die ik aanbied.’’ Ook gaan Saskia en Krista samen periodiek informatieve avonden verzorgen, met onder meer een uitgebreide presentatie over de werking van fillers, hyaluronzuur, skinboosters en botox. Meer informatie over de twee bedrijven is op www.skiniq.nl en www.pmustudio26.com te vinden. (Foto: aangeleverd)