Siep Admiraal kampioen libre van Castricum

Castricum – Het jaarlijkse spektakel van het Open Kampioenschap Libre in Castricum is tot een hoogtepunt gekomen, waarbij Siep Admiraal triomfeerde in een zenuwslopende strijd. Georganiseerd door Biljartvereniging Castricum trok het toernooi veertig gepassioneerde deelnemers uit Castricum en omliggende gebieden, waaronder Bakkum, Limmen, Akersloot en Heemskerk.

Met een mix van ervaring en talent kwamen de spelers samen, vastberaden om de felbegeerde titel te veroveren. De weg naar de finale was lang en uitdagend, met vier poulewedstrijden, gevolgd door de finalepoule en uiteindelijk de grote finale. Elk detail van het toernooi was doordacht, waardoor elke speler een eerlijke kans kreeg om te schitteren op basis van hun persoonlijke moyenne.

In een ware test van vaardigheid en vastberadenheid werden enkele opmerkelijke prestaties opgemerkt tijdens de voorrondes. Joop Mooij vermaakte het publiek met zijn indrukwekkende series, terwijl spelers als Ab Schuit, Gerard Veldt en Theo Klaver hun beheersing van het ruimere spel tentoonspreidden.

De finale op 28 april bracht intense duels tussen de beste spelers van het toernooi, culminerend in een gevecht tussen Theo Klaver en Siep Admiraal. Met verrassende wendingen en onverwachte wisselingen in momentum, wist Siep uiteindelijk de overwinning te behalen en zichzelf te kronen tot kampioen.

Gerrit Tuyn van Biljartvereniging Limmen prees de organisatie en alle betrokkenen voor hun voortreffelijke inzet, terwijl Hans Molenaar, met een knipoog naar de vrijdagavondspelers, de dag afsloot met een uitnodiging voor nieuwe spelers om deel te nemen aan de competitie. Met de belofte van nog meer opwinding en competitie in het vooruitzicht, kijkt Biljartvereniging Castricum reikhalzend uit naar de volgende editie van dit prestigieuze en zeer gezellige toernooi. (Foto: Biljartvereniging Castricum)