Serafino String Trio in Theater Koningsduyn

Castricum – Zondagmiddag 11 december spelen de drie muzikanten van het Serafino String Trio om 15.00 uur in Theater Koningsduyn een prachtig klassiek programma. Ze brengen gezamenlijk de speciaal voor strijktrio’s gecomponeerde stukken van Beethoven, Dohnanyi en Schubert ten gehore.

Het Serafino String Trio bestaat uit Natalia Gabunia (viool), Naomi Peters (altviool) en Timora Rosler (cello). In 2010 besloten deze musici, vanuit hun gedeelde passie voor het strijktrio en het daarvoor geschreven repertoire, hun muzikale krachten te bundelen. Sindsdien zijn ze op vele Nederlandse en internationale podia te beluisteren geweest en werden hun optredens met veel enthousiasme ontvangen. Ze worden geroemd om hun enthousiasme en spelvreugde.

De voorstelling oogste lovende kritieken in de Nederlandse pers, zoals: ,,Top musici. Homogeniteit in samenklank en vol overtuiging.’’ ,,Vanaf de eerste streken zette het Serafino String Trio hun stempel op de uitvoering.’’ ,,Liefde voor de muziek, spelen vanuit de ziel, warm, kleurrijk, beheerst, eerlijk, niet imposant maar betoverend…Zalig.’’ ,,Ze werkten vakkundig door de partituur op een meeslepende en expressieve manier.’’ Kijk op www.geesterhage.nl voor kaarten en overige informatie. (Foto: aangeleverd)