Septemberfest bij Heeren van Limmen

Limmen – De kermis staat weer voor de deur. Natuurlijk is er dan volop activiteit bij Heeren van Limmen. Op zaterdag barst het Septemberfest los, met de start van de kermisrun. Vanaf 15.00 uur is er volop gezelligheid op het plein met medewerking van DJ Luck. Iedereen zal de deelnemers aan de kermisrun kunnen aanmoedigen en is na dit evenement welkom bij Heeren van Limmen.

Voor de deelnemers wordt rond 18.00 uur ‘Bratwurst mit Pommes Frites und Salat’ gebakken op de barbecue. Natuurlijk is iedereen welkom om mee te eten. Kaarten hiervoor zijn te verkrijgen aan de bar bij Heeren van Limmen. ’s Avonds zal het Septemberfest binnen doorgaan met een Bayerisch Bierfest en de rest!

Zondagochtend 11 september organiseert de Limmer IJsclub weer de traditionele Katerloop. Vanaf 10.00 uur gaan de lopers van start op het plein van Heeren van Limmen. Voor de zondagavond heeft Heeren van Limmen een uniek stukje muziek voor jong en oud geregeld: De Goldies! Zij zijn bekend van radio en tv, staan in theaters en op festivals als Lowlands en Zwarte Cross. Muziek van rock ’n roll uit de jaren 60 en 70 tot Nederlandstalig, op eigenwijze manier gepresenteerd.

Maandag is er de gehele dag livemuziek op het podium door Sandra & Friends. Alvast voor in de agenda: 16 oktober korenfestival en 8 januari The Cats in the House. Het team van Heeren van Limmen wenst iedereen een heel gezellig kermisweekend toe!