Seniorenbiljart Limmen viert alsnog 10-jarig bestaan

Limmen – Seniorenbiljart Limmen heeft besloten om in het komende seizoen weer volop biljartactiviteiten te ontwikkelen. Door de coronasituatie moest men de competities afbreken. Ook waren er geen speciale toernooien met Sinterklaas en Kerst en lagen ook de uitwisselingen met omringende biljartclubs stil. Om anderhalve meter afstand te kunnen houden, konden slechts drie van de vijf biljarttafels gebruikt worden. Slechts twaalf biljarters konden tegelijk aan de slag en de populaire vrije biljartavond ging niet door.

Wel heeft men de coronacompetitie kunnen afmaken. In poule A werd Cees Levering winnaar (9 wedstrijden, 97 punten), gevolgd door Dirk Twisk (9 wedstrijden, 92 punten) en Piet Koot (9 wedstrijden, 85 punten). In poule B ging de winst naar Frans Glorie (7 wedstrijden, 85 punten). Wim Krijn werd tweede (7 wedstrijden, 67 punten) en Siem Baltus derde (7 wedstrijden, 65 punten). De afgebroken competitie 2020/2021 zullen de leden nog afmaken, zodat men ook in staat is om een clubkampioenschap te houden en de finale van de befaamde Harry Leveringbokaal te spelen. In maart en april is het ook weer mogelijk om op de tweede en vierde donderdagvond van de maand een potje vrij te biljarten.

Jubileumfeest

In het seizoen 2020/2021 bestond Seniorenbiljart Limmen tien jaar. Dat kon men toen niet vieren, maar in september staat alsnog een jubileumfeest op het programma met spel, muziek, een hapje en een drankje. Aansluitend schuiven de leden aan voor een Chinese maaltijd. De leden ontvangen ieder een compensatie van dertig euro met betrekking tot het afgelopen seizoen. Bij Seniorenbiljart Limmen kan men van september tot en met april op elke werkdag biljarten van 13.00 tot 17.00 uur. In de overige maanden niet op dinsdag- en donderdagmiddag. De dames biljarten elke donderdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Meer weten of lid worden? Bel met Meindert Duin (06 20772811). (Foto: Pixabay)