Seizoenmarkten 2018

Castricum – Ook dit jaar organiseert het Ondernemersfonds, wat deel uitmaakt van ‘Fonds Stimulering Economie CAL’, vijf seizoenmarkten in samenwerking met Star Promotion. Na de successen in 2017 gaat men hierop voortborduren en het nog grootser aanpakken.

Zo is de eerste seizoenmarkt op zondag 6 mei meteen al een klapper met als thema ‘Oldtimermarkt’, met de Torenstraat vol met oude vervoermiddelen uit de 30er, 40er, 50er, 60er en 70er jaren en natuurlijk in de rest van het centrum allerlei vermaak en kramen met de mooiste aanbiedingen. Zondag 10 juni is ‘Country Fair’ het thema wat hoofdzakelijk in de Dorpsstraat zal plaatsvinden, aangevuld met een brocantemarkt.

De grootste klapper zal ongetwijfeld zondag 1 juli plaatsvinden als het thema ‘SPORT’ is en georganiseerd wordt samen met ‘Triatlon Castricum’, die ook op deze dag georganiseerd zal worden. Dan alweer 22 juli als de seizoenmarkt het thema ‘Kunst’ zal dragen. Afsluitend van het seizoen de ‘Jaarmarkt’, waar eigenlijk alle zaken van de voorliggende markten samen komen ter afsluiting. (Foto: aangeleverd)