Sea Devils mogen weer binnen spelen

Castricum – Na bijna een half jaar mogen de basketballers van The Sea Devils weer binnen spelen. Dat is reden voor de vereniging om tot aan de zomervakantie hun leden in de gelegenheid te stellen om weer aan hun conditie en skills te werken. Men hoopt dat een lange onderbreking in het nieuwe seizoen niet meer nodig zal zijn.

Basketbal is een actieve sport zonder rustmomenten. Vandaar dat er ook veel gewisseld wordt in een wedstrijd. Bovendien leer je allerlei technieken die je coördinatie en richtinggevoel ontwikkelen. Ook discipline ten opzichte van je medespelers, trainer/coach en scheidsrechters, is van belang. The Sea Devils heeft dat hoog in het vaandel staan. Nieuwe leden zijn welkom. Omdat de vereniging nu doortraint tot in juli is dit een uitstekende gelegenheid voor diegenen die kennis willen maken met basketbal. Vanaf 8 jaar kan al worden deelgenomen aan de trainingen. Iedereen kan vrijblijvend langskomen om te kijken. Neem dan wel sportkleding en gymschoenen mee, want wie het ziet, krijgt zin om mee te doen.

Kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar zijn welkom op dinsdag om 16.45 uur en op donderdag om 17.00 uur. De groep tussen 12 en 14 jaar traint op dinsdag om 17.00 uur en donderdag om 18.15 uur. 15- en 16-jarigen zijnen welkom op dinsdag om 18.15 uur en op donderdag om 18.15 uur. Alle trainingen in sportcentrum De Bloemen, zaal 3 of 4. Ook belangstellenden die ouder zijn dan 16 jaar of behoren tot de senioren of veteranen, kunnen voor de mogelijkheden kijken op www.seadevils.nl of per e-mail (secretaris@seadevils.nl) contact opnemen. (Foto: aangeleverd)