Scouting Limmen loopt voor Jantje Beton

Limmen – Jantje Beton is hét goede doel dat zich samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. In Limmen houdt Scouting Limmen samen met Stichting SKJL dit jaar de collecte. Jeugdleden van de Scouting komen langs de deuren voor een bijdrage.

Van de opbrengst gaat 50% naar de vereniging die de collecte loopt, dus u steunt zowel de jeugd in Limmen als de jeugd in Nederland. Scouting Limmen kan de bijdrage goed gebruiken. Men wil de contributie zo laag mogelijk houden, zodat iedereen zich bij de scouting kan aansluiten. Door deze collecte kan de groep leuke activiteiten blijven organiseren tijdens de opkomsten.

Wilt u wel geven, maar hebt u geen contant geld? Dan kunt u op de collectebus de QR-code scannen en digitaal doneren. Heeft u de collectant gemist? Dan kunt u de gehele maand maart nog doneren op NL07 RABO 0336 401 361 van Stichting SKJL onder vermelding van Jantje Beton. Ook zal de groep via Facebook een actie houden.

Scan deze QR-code om direct te doneren aan Scouting Limmen en Jantje Beton

Scouting Limmen verzorgt het jaar rond uitdagende en leuke activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar. In diverse speeltakken (groepen) leren de kinderen allerlei handige en leuke dingen, spelen samen en zijn veel buiten. Wil je een keer meedoen? Dat kan altijd! Meld je aan bij de knop ‘proefdraaien’ op www.scoutinglimmen.nl.

De SKJL is de stichting die in Limmen de bijdrage van de Kerkenveiling verdeelt onder Limmer jeugdverenigingen en organisaties van het Oranjefeest, Conquista en de Sint-Nicolaasintocht. Ook coördineert deze stichting de Jantje Beton-collecte voor Limmen. (Archieffoto Scouting Limmen: aangeleverd)