Schrijf je in voor de elfde editie van de Limmer Kermisrun

Limmen – Met de zomer in het vooruitzicht komt ook het grootste hardloopspektakel van het jaar weer dichterbij. Op zaterdag 9 september zal de elfde editie van de Limmer Kermisrun plaatsvinden. Na een succesvol Septemberfest belooft de aankomende Kermisrun wederom een groot feest te worden met als thema: Back to the 80’s and 90’s! Zien de organisatoren jou zaterdag 9 september om 16.00 uur als Madonna, Wham of in jouw retro-trainingspak aan de start staan? Schrijf je dan nu in via www.kermisrun.nl of scan de QR-code in dit artikel.

Het parcours zal ook dit jaar bestaan uit verschillende uitdagende en spectaculaire obstakels die de deelnemers kunnen gaan trotsteren. Iedereen heeft de keuze om 1, 2, 3 of, ja je leest het goed, maximaal 4 rondes te rennen van 2,2 kilometer per ronde! In totaal zijn er vierhonderd kaarten beschikbaar, dus schrijf je snel in! Wil je in plaats van zelf meedoen helpen als vrijwilliger of de Kermisrun steunen met jouw bedrijf (via een financiële bijdrage, bouwen van een obstakel), neem dan via info@kermisrun.nl contact op met de Kermisruncommissie.

Inschrijfvoorwaarden

De kosten voor de combitickets (deelname aan het evenement en toegang tot het eten) bedragen €25,- voor volwassenen en €15,- voor de jeugd tot en met 18 jaar. Het is dit jaar ook mogelijk om losse tickets te kopen voor alleen het eten na de run. Een los ticket voor de jeugd voor alleen het eten bedraagt €10,- en voor volwassenen €15,-. Bij de prijs van de combitickets zit een shirt inbegrepen dat iedere deelnemer voorafgaand aan de run uitgereikt krijgt. Tevens worden aan alle deelnemers wederom snacks aangeboden na afloop van de run.

Jaarmarkt Limmen

Net als vorig jaar zal de organisatie met een stand te vinden zijn op de jaarmarkt in Limmen, naast de stand van Slagerij Snel. De jaarmarkt vindt plaats op woensdag 28 juni. Je kunt er meer informatie inwinnen over de Kermisrun, maar je kunt ook jouw inschrijving regelen bij één van de commissieleden. (Foto: aangeleverd)