Schrijf je in voor de avondvierdaagse

Castricum – De avondvierdaagse kan dit jaar weer doorgaan. Het evenement vindt plaats van 13 tot en met 16 juni. Vier avonden lekker wandelen in het bos en het duingebied met aan het einde de welverdiende medaille.

Velen zullen de Castricumse avondvierdaagse associëren met de basisschooljeugd die vier avonden wandelen onder begeleiding van ouders of verzorgers. Niet alleen de basisschooljeugd, maar iedereen kan zich inschrijven voor de Castricumse avondvierdaagse. De voorinschrijving hiervoor is inmiddels gestart en loopt tot 6 juni. Deze editie zal een speciale worden, aangezien de stichting die de avondvierdaagse organiseert vijf jaar bestaat. Uiteraard is er op de laatste avond een feestelijke intocht van alle wandelaars op de Geversweg. Daarnaast staat op de derde avond nog een verrassing op het programma.

De avondvierdaagse start zoals altijd bij dorpshuis De Kern aan de Overtoom. Aanmelden kan per e-mail (wandelcommissie.castricum@gmail.com). De kosten bedragen 4 euro per persoon en kunnen betaald worden aan de start op de eerste avond. Inschrijven kan ook nog op de eerste avond bij het startpunt, maar deelname kost dan 5 euro. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10 en 15 kilometer per avond. Starten kan vanaf 17.00 uur. Let op: een duinkaart is verplicht! (Foto: aangeleverd)