Schooltafeltenniskampioenschap 2023

Castricum – Zondag werd het jaarlijkse scholentoernooi gehouden bij de 75-jarige Tafeltennisvereniging Castricum (TTVC) gehouden. Alle basisscholen in Castricum hadden een uitnodiging ontvangen.

De volgende scholen hebben met hun leerlingen uit Groep 6, 7 en 8 deelgenomen: Cunera (6 leerlingen), Visser ‘t Hooft (1 leerling), Helmgras (2 leerlingen) en Paulusburcht (8 leerlingen). Er werd flink gestreden en het bleek dat er al veel talentjes bij waren. Na diverse spannende wedstrijden waren alle winnaars afkomstig van de Paulusburcht. In poule A Ted de Haan; in poule B Mika Wit; in poule C Mohammed Salame; In poule D Maud Marquilas.

Ook degenen die hebben verloren kunnen terugkijken op mooie partijen. Iedereen had genoten. Als er jongens en meisjes zijn die na deelname aan dit toernooi zin hebben om te blijven tafeltennissen, dan zijn ze van harte welkom om mee te trainen. Dat kan op maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Op zondag is er een open inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Dan kan voor een klein bedrag iemand meegenomen worden, bijvoorbeeld een vriendje of vriendinnetje, vader of moeder. Kijk op http://www.ttvcastricum.nl/wp voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)