Scholentoernooi tafeltennis

Castricum – Zondag 8 maart werd het scholentoernooi bij Tafeltennisvereniging Castricum gehouden. Bijna alle basisscholen uit Castricum waren vertegenwoordigd met kinderen uit groep 6, 7 en 8. In totaal gingen 31 kinderen de sportieve tafeltennisstrijd met elkaar aan. 

Er werd gespeeld in poules, waarbij kinderen van groep, 6 en 7 tegen elkaar speelden en er was een poule voor groep 8. De meeste kinderen waren afkomstig van de Visser ’t Hooft school. 

Na een middag tafeltennissen was de winnaar  van groep 6 en 7 Thomas Nugtero van de Juliana van Stolbergschool, nummer 2 en 3 waren respectievelijk Sanne Hagens (Juliana van Stolbergschool) en Math de Waard (Cunera). Morris Vijzelaar (Helmgras) werd overtuigend nummer 1 in de poule met kinderen uit groep 8. Stef van Lieshout (Visser ’t Hooft) en Thijs de Jager (Visser ’t Hooft) werden nummer 2 en 3.

Tafeltennisvereniging Castricum heeft besloten om op dinsdag het nieuwe trainingsuur van 18.00 tot 19.00 uur open te houden waar kinderen vanaf groep 6 terecht kunnen. Meer informatie is te vinden op www.ttvcastricum.nl/wp.

(Foto: aangeleverd)