Schilderen in het dorp met Perspectief

Castricum – Tijdens de proefafsluiting van de Dorpsstraat krijgt ook Perspectief de kans om te laten zien waar deze vereniging onder andere voor staat. Op zondag 24 oktober van 13.30 tot 16.30 uur komt een aantal Perspectief-leden op het horecapleintje in de Dorpsstraat tekenen of schilderen in de open lucht. Deelname is gratis.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze middag mee te doen. Zij kunnen zich tot 13.30 uur aanmelden bij de partytent van Perspectief waar materiaal, krukjes en tekentafels beschikbaar zijn. Zelf schilder- of tekenmateriaal meenemen is natuurlijk helemaal handig. Iedere deelnemer mag vervolgens zelf een leuk en inspirerend plekje zoeken.

Ook aanwezig zal zijn Dora Overmars, begenadigd kunstenaar en al jaren een van de vaste begeleiders van deze vereniging. Dora is vaak met haar vaste Perspectief-schildergroep op mooie plekken in ons dorp te vinden, die ze met verf en kwast vastlegt. Ze komt op 24 oktober naar het horecapleintje om de deelnemers op weg te helpen en van advies te dienen. Alle kunstwerken worden na afloop bij de horeca op het pleintje tentoongesteld. De deelnemers ontvangen twee gratis consumptiebonnen. Het moet een inspirerende, creatieve en vooral gezellige middag gaan worden in het dorpshart. (Foto: Annemieke Jurrjens)