Schalkoort Training & Advies bereidt je voor op een noodsituatie

Castricum – Schalkoort Training & Advies is al ruim vijftien jaar actief in Castricum en omgeving. Men verzorgt verschillende trainingen, waaronder de BHV inclusief Brand en Ontruiming. Daarnaast organiseert men maandelijks in Castricum een EHBO-training na e-learning. Deze zijn Rode Kruis-gecertificeerd. Dat kan EHBO voor volwassenen zijn, maar ook reanimatie en kinder-EHBO. Deze cursussen zijn inclusief een lunch die verzorgd wordt door De Oude Keuken.

Soms krijgt het team van Schalkoort speciale verzoeken om bij cursisten thuis een training te verzorgen. Dat kan een volledige EHBO-cursus zijn, maar ook een workshop, bijvoorbeeld specifieke vragen met betrekking tot kinder-EHBO of voor sportverenigingen een workshop sport-EHBO. In april start weer het kampeer- en vaarseizoen en staat Schalkoort ook weer klaar om bij kampeerverenigingen en jachthavens hun leden te trainen.

De instructeurs zijn ervaren en houden ervan om vooral veel praktisch te oefenen. Ze hebben ieder hun eigen expertise! Voor meer informatie: louise@schalkoort.net of 06 29437224. (Foto: aangeleverd)