Saladebar Loes geeft stokje door

Castricum – Saladebar Loes hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met haar klanten en wil u dan ook graag op de hoogte brengen van de overname die binnen het bedrijf gaat plaatsvinden. Per 1 januari 2023 draagt Loes (rechts op de foto) het stokje over aan Wendy Vreeburg-Kooij (links). Voorafgaand daaraan wordt in de maand december met festiviteiten het 12½-jarig bestaan en de overname gevierd.

Loes gaat het wat kalmer aan doen na 12½ jaar ‘Saladebar Loes’. Begonnen op het Bakkerspleintje en nu al een aantal jaren succesvol in winkelcentrum Geesterduin. Wendy is al meer dan vier jaar werkzaam bij de saladebar en weet als geen ander de fijne kneepjes van het vak uit te voeren, zodat Loes in Wendy de juiste persoon zag als opvolger van de Saladebar. Ze licht toe: ,,Voor u als trouwe klant brengt deze overname geen verandering met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor onze dagelijkse verse rauwkost en garanderen de service die u van ons gewend bent.’’

Verse producten zonder conserveringsmiddelen

Eigenlijk een begrip in Castricum, ‘Saladebar Loes’ in winkelcentrum Geesterduin. Het water loopt je al in de mond als je voor de vitrine staat met meer dan dertig verschillende salades. Allemaal dagelijks en soms meerdere malen per dag vers gemaakt. Elk einde van de dag zijn de bakken leeg en de volgende dag weer vers gevuld met alleen maar verse producten. Alle salades zijn op basis van magere yoghurt en lactosevrij, dus ook geen conserveringsmiddelen of E-nummers. Puur natuur! Dan zijn er ook nog vegetarische en zelfs veganistische salades. Wat te denken van wraps, loempia’s, smoothies, soepen en verse sapjes? Daarbij ook beperkt aanbod van groente en fruit, seizoenafhankelijk en ook altijd vers.

Openingstijden contact

U kunt maar liefst zes dagen per week bij ‘Saladebar Loes’ terecht: maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 18.00 uur, zaterdags tot 17.00 uur. Heeft u nog vragen, kijk dan even op www.saladebarloes.nl of bel 0251 651318. (Foto: Aart Tóth)