Sacha Bronwasser bij boekhandel Laan

Castricum – Op dinsdag 14 maart om 20.00 uur zal de Castricumse auteur Sacha Bronwasser worden geïnterviewd door Harold de Croon, van Ambo | Anthos uitgevers. Sacha zal met hem in gesprek gaan over haar nieuwe roman ‘Luister’ en aansluitend zal zij signeren. De toegang is gratis in verband met de Boekenweek en de Boekproeverij is ook open.

Sacha Bronwasser is schrijver, spreker, kunsthistoricus en curator, in wisselende volgorde. Ze debuteerde in oktober 2019 met het veelgeprezen ‘Niets is gelogen’. Korte verhalen van haar hand verschijnen onder meer op het tweemaandelijks kunstplatform Mister Motley en in de theaterreeks Uitgelezen Verhalen.

Over ‘Luister’ en de Boekenweek

Onweerstaanbaar beschrijft Sacha Bronwasser het Parijse leven in een roman die tot nadenken stemt. Bronwasser wekt Parijs tot leven in deze sterke roman over een au pair. Soepel en trefzeker voert ze de spanning op. De Boekenweek in 2023 vindt plaats van zaterdag 11 maart tot en met zondag 19 maart 2023. Lize Spit en Raoul de Jong zijn de Boekenweekauteurs van dit jaar. Lize Spit schreef het Boekenweekgeschenk en Raoul de Jong schreef het Boekenweekessay. Het thema van de Boekenweek 2023 is ‘Ik ben alles’, waarmee men de pluriformiteit van onze identiteit benadrukt, een bijzonder actueel thema. Want hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit. (Foto: © Bert Wisse – 2023)