Rouwadvertentie plaatsen in de Castricummer

Rouwadvertentie laten maken

Een rouwadvertentie laten maken en plaatsen in de Castricummer? Wij helpen u graag. Wij hebben veel ervaring met het kiezen van de juiste advertentie. Een familiebericht is in de Castricummer volledig te personaliseren.

Mail uw tekst en eventuele afbeelding voor de overlijdensadvertentie naar ons, en ontvang een voorbeeld van de advertentie inclusief een prijsopgave. U kunt ook met de Castricummer bellen op 0255-520456, zie onze contactpagina.

Kies voor zekerheid

Er zijn diverse externe online advertentiebureau’s die de mogelijkheid bieden om uw rouwadvertentie te plaatsen in onze uitgave de Castricummer. Voorkom extra kosten en kies voor direct contact door uw advertentie via onze eigen organisatie te laten plaatsen.

Verschijning

De Castricummer verschijnt wekelijks op woensdag in Castricum, Bakkum, Limmen en Akersloot. De deadline voor de plaatsingsopdracht is maandag 15:00.

Wij verschijnen naast de Castricummer ook in andere gebieden. U kunt uw rouwadvertentie eenvoudig doorplaatsen naar andere aangrenzende uitgaven. Bekijk al onze uitgaven.

Prijzen

De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de hoeveelheid tekst en de eventuele afbeelding die u aanlevert. Mail uw tekst en eventuele afbeelding naar ons toe, en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave met een voorbeeld van de advertentie.

Familieberichten

Alle rouwadvertenties in onze uitgaven worden ook op onze websites geplaatst. Bekijk ze op onze Familieberichten pagina.