Romana Carfora genomineerd voor Mountainbike Talent 2018

De jury van het Mountainbike Platform Nederland, met daarin oud-Olympisch kampioen en teammanager Bart Brentjens, oud-prof en ex-bondscoach Jan Weevers en teammanager Leo van Zeeland, hebben onlangs de genomineerden voor de jaarlijkse mountainbiketitels bekend gemaakt. Noord-Holland wordt daarbij vertegenwoordigd door Romana Carfora, die voor de titel Mountainbike Talent 2018 genomineerd is.

Het leuke aan de titel is dat niet alleen de waardering van de vakjury telt, maar dat ook het publiek een stem mag uitbrengen. Het enthousiasme van Romana’s fans heeft een invloed op de uiteindelijke uitslag. Iedereen mag meestemmen op http://tsgdt.nl.

Romana Carfora, regerend Benelux kampioene en vice Nederlandse kampioene, die in wedstrijden voor het Alkmaarse Theo Schilder GIANT/LIV team uitkomt, sluit met de benoeming een wel heel mooi seizoen af vol internationale topuitslagen en successen. Een renster waar Noord-Holland en zeker ook haar wielervereniging Alcmaria Victrix heel trots op mogen zijn. Romana toont daarmee aan dat deze mooie en zeer internationale tak van de wielersport ook vanuit de vlakke lage landen is te beoefenen. (Foto: aangeleverd)