Romana Carfora derde op NK Mountainbike

Akersloot/Sittard – Romana Cafora uit Akersloot is afgelopen zaterdag derde geworden op het NK Mountainbike. In Sittard startte om 10.00 uur het NK Mountainbike voor de junioren, beloften en elite dames. Het sportevenement werd dit jaar voor alle categorieën verreden op het mooie en uitdagende parcours Watersley te Sittard.

Romana Carfora, uitkomend voor het Theo Schilder MTB-team bij de beloften, lag na twee ronden op de derde positie. Ze wist deze positie de gehele wedstrijd te behouden. Daarom mocht ze naast de nummer 1 Ceylin del Carmen Alvarado en nummer 2 Hannah van Boven, plaatsnemen op het podium. Ook haar teamgenoot Silje Bader leverde zondag een goede prestatie. Silje reed bij de nieuwelingen en behaalde een knappe vierde plek. (Foto: aangeleverd)