Rock- en bluesband Oker in De Oude Keuken en voor Zonnebloem in Heeren van Limmen

Bakkum/Limmen – Rock- en bluesband Oker verzorgt binnenkort twee optredens in de gemeente Castricum. Deze Noord-Hollandse 5-mansformatie brengt met veel enthousiasme bekende hits uit de jaren 60 tot en met 80. Het zijn aanstekelijke songs die zowel de tegenwoordige jeugd als de ‘oudere jongeren’ aanspreken. Wie daarbij een dansje wil wagen, zal door de band niets in de weg worden gelegd.

Zanger Nol stuurt de band aan, die verder bestaat uit de gitaristen Tars en Han en bassist Peter, met Frans op drums. Het eerste optreden staat zondag 7 april om 15.00 uur gepland in restaurant De Oude Keuken in Bakkum. De toegang is hier gratis. Als u hebt genoten van deze muzikale middag is een bijdrage aan de band een aardige suggestie, maar verplicht is het niet. U vindt restaurant De Oude Keuken aan de Oude Parklaan 117. Kijk op www.deoudekeuken.net voor uitgebreide informatie.

De Zonnebloem afdeling Limmen organiseert voor haar doelgroep een optreden van deze band op woensdag 10 april om 13.30 uur in Heeren van Limmen aan de Dusseldorperweg 103. De zaal gaat daar om 13.30 uur open, het optreden is van 14.00 tot 16.00 uur. Wanneer u slecht ter been bent en u hebt geen familie, vrienden of kennissen die u kunnen brengen, bel dan naar Rob van Keulen (072 5023770) en de Zonnebloem regelt uw vervoer. (Foto: aangeleverd)