Reza Repair verlengt hoofdsponsorschap KV Helios

Castricum – Dat Reza Repair aan KV Helios een warm hart toedraagt kan niemand de afgelopen jaren ontgaan zijn. Ook nu niet, want Reza Repair heeft het hoofdsponsorschap weer met drie jaar verlengd. Zondag vond de contractondertekening op het veld van KV Helios plaats. De spelers en speelsters van KV Helios 1 zijn voor de komende seizoenen weer geheel in het nieuw gestoken. De shirts zijn voor het eerst een eigen ontwerp, tezamen met alle overige kleding zijn de shirts geleverd door een nieuw geselecteerde kledingleverancier.

KV Helios timmert aan de weg. Ook deze mijlpaal is daar weer een onderstreping van. Het nieuwe kunstgras ligt er als een zonnetje bij en de kantine heeft een metamorfose ondergaan. De afgelopen maanden zijn nog wat puntjes op de i gezet, beide projecten zijn nu zo goed als afgerond. KV Helios kijkt verder vooruit en dat zit hem met name in verduurzaming en kostenbesparing, maar ook in een stukje groei en verbondenheid.

Communicatie is ontzettend belangrijk. Het in contact zijn en blijven met leden en ouders van jeugdleden is van essentieel belang in een maatschappij waarin de bereidheid tot vrijwilligerswerk meer en meer afneemt. Daar waar verenigingen als KV Helios dat juist meer en meer nodig hebben. Door contact te hebben en houden, worden verbondenheid en clubliefde gecreëerd. Ontzettend mooi was het dan ook om te zien dat, toen het bestuur een oproep deed aan de leden om een overbruggingsfinanciering voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen te realiseren, de aangeboden certificaten binnen no-time waren verkocht. Voor de meeste kopers was ‘om de club te helpen’ de belangrijkste reden.

KV Helios groeit in de jongste leeftijdsgroepen. Dat betekent dat er een mooie basis is voor de komende jaren. Kijkend naar het beleidsplan ‘Helios 2025’ is KV Helios er nog niet. Het is zaak om leden vast te houden en daarnaast nieuwe aanwas te realiseren. Dit seizoen wordt ook gestart met een senioren midweekteam, gevormd door voornamelijk oud-leden, die weer gaan spelen. Een mooie ontwikkeling!

Op de foto:
Voorzitter Karin Koopman en Reza Naderi ondertekenen de nieuwe overeenkomst, omringd door spelers en speelsters van KV Helios 1. (Foto: Rob Reijnierse)