Rembrandtschool sluit schoolproject af met inloopavond

Akersloot – Donderdag 31 oktober konden alle kinderen van de Rembrandtschool ‘s avonds naar school om daar aan familie te laten zien waar zij de afgelopen periode aan gewerkt hadden. Centraal stond het schoolproject Vervoer.

Een aantal weken daarvoor was het project enthousiast van start gegaan met het volgen van een route dwars door en rond de school. Met vervoersmiddelen zoals skelters, steppen, fietsjes en ander rollend materiaal. Elke groep had een boek en vervoersmiddel centraal staan, die weer het uitgangspunt vormden voor verschillende onderzoeksvragen, creatieve activiteiten, spelelementen en het maken van stop-motionfilmpjes door de oudere leerlingen.

Opgewacht door een groot landbouwvoertuig vervolgde iedereen zijn weg naar de aula waar diverse groepswerken tentoongesteld stonden. Daarna door naar de klassen waar de leerlingen, net als op andere inloopavonden, aan de belangstellenden hun plek en werk lieten zien. Uit ervaring is gebleken dat dit voor familie altijd een mooie manier is om iets meer zicht te krijgen op de dagelijkse bezigheden van kinderen onder schooltijd. De school kijkt terug op een geslaagd project en een druk bezochte avond. (Foto: aangeleverd)