Reisloket voor senioren komt naar Castricum

Castricum – Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kunt u terecht met al uw vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor u en weten welke vragen senioren hebben. Kom langs voor antwoord op uw praktische vragen of een persoonlijk reisadvies. U kunt ook gratis het openbaar vervoer uitproberen.

Het Reisloket is op dinsdag 11 april van 12.30 tot 16.30 uur aanwezig in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Castricum (Geesterduinweg 1). Voor het persoonlijk Reisadvies zoeken de adviseurs samen met u op welke reizen u met het openbaar vervoer kunt maken. Ook kunnen ze u helpen met het installeren van een reisplanner op uw smartphone. En u komt te weten hoe voordelig de bus anno nu is: er zijn meerdere aantrekkelijke voordelen voor senioren.

Gratis probeerkaart

Bij het Reisloket kunnen senioren gratis een probeerkaart afhalen, waarmee u een dag lang in alle bussen van Connexxion in Noord-Holland kunt reizen. Leuk voor een dagje uit! (Foto: aangeleverd)