Reisgeest: geheel verzorgde reiservaring door IMIX

Castricum – Op reis gaan betekent het avontuur aangaan, nieuwe horizonten verkennen. Niet weten waar je precies zult uitkomen of hoe de reis gaat verlopen. Niets staat vast maar je geeft je eraan over. Dat is leuk spannend en eng tegelijk. Door de coronamaatregelen zitten verre reizen er nog even niet in. Maar kunstenaarscollectief IMIX heeft veel reiservaring en deelt die graag in deze bijzondere tijd. Ze nemen reisgenoten en bezoekers mee op een korte trip. Er even tussen uit in een andere omgeving waarbij we het dorp niet uit hoeven en toch op avontuur zijn!

Reizigers boeken hun bezoek voor bepaalde tijd en kunnen zich met al hun zintuigen wanen in bijzondere en soms een beetje vreemde oorden. Kom vanaf 12 juni tussen 11.00 en 17.00 uur langs op zaterdagen bij het speciale Reisburo IMIX (Geesterduin 5, voorheen Boekhandel Scholte). Grote avonturiers kunnen ook op de bonnefooi langskomen, maar moeten misschien even wachten tot er weer plek is. Indien gewenst is de reis later uit te breiden met speciale workshops in stijl. Denk hierbij aan een speciale Fotosafari waarbij het resultaat misschien wel over de hele wereld kan reizen of het maken van een superspeciaal souvenir waarvan er maar één op de hele wereld is!

Voor boekingen voor een reiservaring: mail: info@IMIXkunst.nl. Voor actuele informatie zie de pagina IMIXkunst op Facebook of bekijk IMIXkunst.nl.

Op de foto:
IMIX mixt kunst en natuur en bestaat uit Gemma Distelbrink, Mireille Schermer en Marion Albers. (Foto: aangeleverd)