REISGEEST; een mooi avontuur nadert het einde!

Castricum – Tijd vliegt en het einde van project Reisgeest nadert. Vanaf 12 juni kon iedereen negen zaterdagen lang, van ver weg of van dichtbij, een bezoek brengen aan het speciale reisbureau IMIX midden in Winkelcentrum Geesterduin. Om in deze bijzondere tijd een korte trip te maken in een andere omgeving, waarbij ze het dorp niet uit hoefden, en toch op avontuur waren!

De initiatiefneemsters: ,,Veel bezoekers kwamen doelgericht op reis. Maar superfijn om te merken dat er ook nieuwsgierige mensen binnen durfden te stappen, sommigen meegetroond door hun kinderen. En dan waren er nog de nietsvermoedende passanten die een boekje uit de Boekenkoffers kwamen afrekenen en geheel verrast toch even tijd maakten voor een onverwachts reisavontuur. We kregen vele mooie reacties van enthousiaste bezoekers die op ontdekkingsreis gingen. Maar ook aan alle goede dingen komt een eind.’’

Reisbureau IMIX werd geopend door Ron de Haan en Sabine van den Berg. En Sabine heeft beloofd terug te komen om als afsluiting een wel zeer speciale column voor te lezen. Een column waarin haar reiservaring bij Reisbureau IMIX verwerkt zit. Coronaproof zal dit buiten voor de deur van het reisbureau plaatsvinden op zaterdag 7 augustus om 14.00 uur. En voor degenen die alsnog graag even op reis willen bij Reisbureau IMIX, dat kan! ,,Op 7 augustus zijn we nog geopend van 11.00 tot 17.00 uur voor álle avonturiers, Geesterduin 5 (voorheen Boekhandel Scholte).’’ Nieuws over nieuwe workshops is te vinden op IMIXkunst.nl of FB-pagina IMIXkunst. (Foto: aangeleverd)