Rechtstreeks wonen aan het Alkmaardermeer, wie wil dat nu niet!?

Akersloot – In de haven van Akersloot worden negentig duurzame appartementen gerealiseerd, verdeeld over acht woonblokken. De opzet van het plan is kleinschalig en het is er een baken van rust. Tegelijkertijd ligt de reuring van omliggende steden als Haarlem en Alkmaar letterlijk om de hoek. Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar vanaf circa 110 m2 tot 200 m2 met een waanzinnig uitzicht over het Alkmaardermeer en de privéhaven.

Voor de laatste appartementen kunt u vóór de zomer nog een prachtige woondeal maken. De koopsommen van de laatste appartementen zijn nu zeer aantrekkelijk en beginnen bij € 479.000,– vrij op naam inclusief parkeerplaats. De ligging aan het Alkmaardermeer is werkelijk prachtig! In de privéhaven zijn nog enkele ligplaatsen beschikbaar en zo vaart u zeer gemakkelijk naar Alkmaar, Amsterdam of een ontspannen rondje door de Eilandspolder.

Bij dit project staat duurzaamheid voorop. De nog beschikbare woningen hebben aardwarmte en aardkoeling, zijn onderhoudsarm en volledig van het gas af. Tervoort bouwbedrijf start in het najaar van 2023 met de bouw. Kijk op www.wonenaanhetalkmaardermeer.nl voor meer informatie en de laatste woondeals. (Afbeelding: aangeleverd)