RAMSES! in de Cultuurkoepel

Heiloo – Ramses Shaffy; Nederlands chansonnier, componist, liedjesschrijver, levensgenieter en acteur, wie kent hem niet. In samenwerking met De Zee Theaterproducties verzorgt de Cultuurkoepel een speciale, hartverwarmende en bijzondere voorstelling die de echte Shaffy-liefhebber absoluut niet mag missen. Met Liesbeth een markant koppel, dat op alle grote podia de mensen in vervoering bracht. Een unieke productie in navolging van Op Maarten! en Bram!

Renée van Wegberg, Béatrice van der Poel, Sjors van der Panne, Gerard Alderliefste en band bestaande uit: Arie den Boer (drums) en Jeroen Vierdag (bas) onder leiding van Cor Bakker (piano) brengen samen een ode aan Ramses Shaffy om nooit te vergeten. Zij bundelen hun liefde, passie en kunsten in dit rijke Ramses-programma en laten bekend én onbekend Shaffy-repertoire verder zwerven: een vurige wens van de in 2009 overleden zanger en levenskunstenaar.

Heerlijke verhalen en anekdotes verbinden de muziek en houden Ramses springlevend. Mis deze unieke productie niet, die alleen te beleven is in de Cultuurkoepel. Kom op zaterdag 1 oktober (15.15 uur of 20.15 uur) of zondag 2 oktober (20.15 uur) naar de Koepel! Koop kaarten à 27,50 euro bij voorkeur in de voorverkoop (via www.cultuurkoepelheiloo.nl) want de kans dat kaarten nog aan de deur verkrijgbaar zijn is uiterst klein. (Foto: aangeleverd)