Rabobank schenkt de organisatie van het schoolvoetbal Castricum 1500 euro

Castricum – Woensdag 1 en 15 april trappen de groepen 5 tot en met 8 van alle basisscholen in Castricum weer af op sportpark Noord End  bij FC Castricum. Wel 650 basisschoolkinderen uit Castricum hebben zich met hun school ingeschreven voor dit evenement.

Er zal als vanouds worden gestreden om de finaleplaatsen sportiviteitsprijs en natuurlijk de prijs voor het allergaafste spandoek. Rabobank Castricum is alweer voor het tiende jaar hoofdsponsor van dit lokale sportieve evenement. Ze zullen beide dagen aanwezig zijn en op een ludieke wijze hun lustrum vieren met alle kinderen.

De commissieleden Tim Idema, Cleem Kos, Petra Uittenbogaard, Mieke Willemse en Suzan Verkaart hebben het stokje overgenomen van de oude commissie. Ze hebben er veel zin in om dit toernooi voort te zetten. Mieke en Suzan hebben vijftien jaar geleden samen met linda Schoorl, Saskia Kornman en Norbert Verhofstadt het huidige schoolvoetbaltoernooi opgericht maken nu een doorstart.

Deze commissie zoekt de samenwerking en verbinding tussen de beide voetbalclubs in Castricum. Diverse enthousiaste vrijwilligers, scheidsrechters en jeugdleden van beide clubs zullen gezamenlijk hun steentje bijdragen aan dit evenement.

(Foto: Suzan Verkaart en Mieke Willemse van schoolvoetbal Castricum met Mark de Jager en Anita Janssen van de Rabobank – aangeleverd)