Met veel publiek gaat het zeker lukken!

Vrijdag 21 juli om 8.00 uur start de Wereldrecordpoging van vier spelers van Tennisvereniging de Dog om het Wereldduurrecord herendubbeltennis op 62 uur te gaan zetten. Zondagavond om 22.00 uur weten we of dit doel is behaald. ,,Met veel publiek gaan we het zeker redden,’’ aldus Ronald Vlieland initiatiefnemer van de poging en tennisleraar bij T.V. de Dog.

Extra activiteiten

Op het terrein van T.V. de Dog worden gedurende het evenement veel extra activiteiten georganiseerd voor het publiek. Op vrijdag wordt er gestart met een Bootcamp om 10:00 uur en is er ‘s middags een Bedrijventoernooi met BBQ. ‘s Avonds gaat het nachttennistoernooi van start. Zaterdag staat er bij MHCU een hockeyclinic op het programma en bij TV de Dog een tennisclinic met oud-profspeler John van Lottum. Op zaterdagavond is er een Pokeravond met nog enkele plekken vrij. Zondag staan op de velden bij FC Uitgeest een grote verzameling springkussens van Jumping Kennemerland opgesteld voor een heerlijk springfestijn en wordt er een voetbalclinic gegeven door trainers van AZ. Verder completeren een wijnproeverij, de finales van het nachttoernooi en een veiling met zeer mooie items, het programma.

Volkszanger Stef Ekkel

Elke dag is er vanaf  16:00 of 17.00 uur live muziek met op de vrijdag o.a. Santana Hot Collective en OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood). De Sting, Elke Tiel, Tom Haver  en DJ Weizen op de zaterdag. Op zondag om 17.00 uur treedt de populaire volkszanger Stef Ekkel op, DJ Volta en DJ Jeazy en enkele bekende DJ’s van Wild FM.

Sunseabar

De sunseabar zorgt vanuit de spiksplinternieuwe Foodcontainer voor heerlijk eten. Kortom meer dan genoeg redenen om een kijkje te komen nemen, aan te moedigen of mee te komen zingen!

Stichting Terre

Naast het behalen van het Wereldduurrecord gaan de mannen en vele vrijwilligers proberen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Terre Rett Syndroom Fonds. Alle activiteiten, sponsoren en muzikanten dragen hieraan bij. Een bijzonder evenement dus. Zondagavond bij de beëindiging van het event zal de opbrengst bekend worden gemaakt.

Meer informatie: www.62uur.nl/programma.

Spelers

De tennissers die hopen 62 uur achtereen op de baan te staan zijn: Ronald Vlieland (29 jaar, vader van Roos (3) en Fleur (1)), Kees Beentjes (36 jaar, vader van Joep (3) en Toon (1)), Dennis Bakkum (43 jaar, vader van Babet (15), Pleun (10) en Dries (6)) en Rob Klaver (31 jaar, vader van Maud (2)). Reserve is Maarten Koelman (35 jaar, vader van Luka (3) en Sam (bijna 1))