Postzegelbeurs Castricum

Castricum – Ook dit jaar organiseert Postzegelvereniging Castricum weer haar jaarlijkse postzegel (ruil)- beurs en wel op zondag 16 februari van 10.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis de Kern, Overtoom 15 te Castricum.

Eigen leden, handelaren en verzamelaars uit alle delen van het land bieden een grote verscheidenheid aan kwalitatief goed filatelistisch materiaal aan. Ook zijn er de nodige dubbeltjesboeken aanwezig. Bezoekers vinden deze beurs al jaren de gezelligste in de regio. De beurs is geopend voor iedere verzamelaar van postzegels, post(waarde) stukken, ansichtkaarten en dergelijke. De toegang is gratis.

Het bestuur verschaft informatie over het verzamelen van postzegels en de voordelen van een lidmaatschap voor nog niet georganiseerde verzamelaars. Ex-verzamelaars en erfgenamen, die een verzameling willen verkopen kunnen zich gratis laten adviseren op welke wijze dit het beste kan.

Jeugdige verzamelaars kunnen gratis postzegels uitzoeken uit een grote partij door seniorenleden beschikbaar gestelde zegels. Parkeren kan onder andere in de parkeergarage onder het Bakkerspleintje (gratis) op korte afstand van Dorpshuis de Kern.

(Foto: aangeleverd)