Postkantoor nu ondergebracht bij Vivant Rozing

Castricum – Een kenteken laten overschrijven of rouwpost laten verzenden? Het waren zaken waarvoor de inwoners van Castricum sinds enige tijd het dorp uit moesten. Dat is vanaf nu niet meer nodig, want Vivant Rozing aan het Bakkerspleintje 1c heeft deze werkzaamheden overgenomen.

Nadat boekhandel Laan onlangs besloot om het postkantoor van PostNL af te stoten en zich nog meer te gaan concentreren op de kerntaak, het verkopen van boeken, was er in Castricum geen mogelijkheid meer voor de inwoners om de hierboven genoemde diensten af te nemen. Bij Vivant Rozing was men graag bereid om dit gat op te vullen.

Vanaf vandaag worden de diensten van PostNL in de winkel aan het Bakkerspleintje aangeboden. Voorlopig is men – in verband met de nog geldende beperkingen vanwege corona – alleen geopend voor de posthandelingen en voor de pasfotoservice van 10.00 uur tot 18.00 uur. Voor andere producten kan men bellen (0251 674358) en dan wordt de bestelling bezorgd. Kijk ook op Facebook (TabakKado RozingCastricum) en let op de aankondigingen op de winkelramen. (Foto: Wendi Honcoop)