Pop-up Duurzame Showroom aan de Vuurbaak

Limmen – Bent u benieuwd hoe een warmtepomp eruitziet? Of hoe verschillende energiebesparende maatregelen werken? Kom dan op 7 december langs bij de Duurzame Showroom aan de Vuurbaak. In deze showroom zijn kleine en grotere maatregelen te bekijken, zoals radiatorfolie, een infraroodpaneel en zonnepanelen.

Wethouder Valentijn Brouwer: ,,Al met kleine stappen, zoals het aanbrengen van isolatie of door het beter gebruiken van de verwarming, kunt u energie besparen.’’ Bij de Duurzame Showroom vertellen ze er graag alles over. Aanwezig zijn een adviseur van het Duurzaam Bouwloket en energiecoaches van CALorie Energie. De showroom staat woensdag 7 december van 09.00 uur tot 16.00 uur tegenover Albert Heijn.

Inkoopactie en duurzaam advies

Tot 1 januari 2022 loopt er een lokale inkoopactie voor woningisolatie via Duurzaam Bouwloket. Via www.duurzaambouwloket.nl/buch-actie kan men zich aanmelden. Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Castricum. Inwoners kunnen hier terecht voor advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Het advies is gratis en onafhankelijk. Ook adviseren ze over subsidies en financiering.

Heeft u vragen?

Vragen kunnen ook telefonisch of per e-mail gesteld worden (072 7433956 / info@duurzaambouwloket.nl). Spontaan langskomen kan op 7 december in Limmen. (Foto: aangeleverd)