Politie zoekt getuigen van overval bij winkelcentrum Geesterduin

De politie is op zoek naar getuigen van een overval vrijdag bij winkelcentrum Geesterduin. Rond 15.00 uur werden twee jongens belaagd bij de trap naar het parkeerdek.

De slachtoffers werden bedreigd door twee jong mannen en zijn met geweld tegen de grond gewerkt. De daders zijn er met persoonlijke eigendommen en geld vandoor gegaan.

Signalement
Van de verdachten is het volgende signalement bekend. De eerste jongen is 18 of 19 jaar oud, 1.80 tot 1.85 meter lang. Hij heeft een blanke huidskleur, een normaal postuur en donkerbruin haar. De verdachte droeg een zwart trainingspak met rode accenten op de mouwen.

De tweede jongen is eveneens 18 of 19 jaar oud en wordt 1.75 tot 1.80 meter geschat. Hij is licht getint, iets steviger dan de eerste verdachte en heeft donkerbruin, gemillimeterd haar. De verdachte droeg zwarte kleding.

Na de overval is het tweetal weggelopen in de richting van de Vomar. De slachtoffers hebben aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen en eventuele camerabeelden. Heeft u tips? Bel: 0900-8844.