Plogging Castricum start zondag om 14.00 uur bij De Woude

Abusievelijk is in De Castricummer van woensdag 31 oktober een verkeerde aanvangstijd vermeld bij de opruimactie van Plogging Castricum van aanstaande zondag. Zondag 4 november begint Plogging Castricum om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het pontje naar De Woude aan de Provincialeweg/N246 voor de driewekelijkse wandeling. Onderweg wordt zwerfafval opgeruimd. Goed voor de natuur, je eigen lijf en ook nog gezellig! Elke keer wordt een ander mooi plekje binnen de gemeente Castricum gekozen.

Kom je ook? Doe dan goede wandel- of sportschoenen aan. Neem een vuilniszak mee. Handschoenen of een prikstok zijn wel zo verstandig. Kom je wandelend dan is een verrekijker ook leuk! Er gaat in ieder geval een wandelgroep van start. Afhankelijk van de interesse en opkomst gaat er ook een groep hardlopen.

Plogging Castricum is een initiatief van GroenLinks Castricum. Iedereen is van harte welkom aan te sluiten, ongeacht politieke voorkeur. Meer informatie en contact: Facebook: @ploggingcastricum, email: ploggingcastricum@gmail.com