Platenmarkt in dorpshuis De Zwaan

Uitgeest – Vrijdag 30 december wordt voor de eerste keer een platenbeurs gehouden in Uitgeest. Vinylliefhebbers kunnen terecht bij dorpshuis De Zwaan aan de Middelweg 5. Tussen 11.00 en 16.00 uur zal hier een zeer ruim assortiment singeltjes en lp’s te vinden zijn.

Muziek als vitamine

Aan het einde van het jaar wensen we graag iedereen een goede gezondheid toe. Voor een optimale gezondheid is het belangrijk dat de vijf pijlers voeding, beweging, slaap, mindset en ontspanning op elkaar zijn afgestemd en in balans zijn. Muziek is voor veel mensen een belangrijk onderdeel in het leven. Het geeft ontspanning en rust en is een bron van inspiratie. De onderdelen mindset en ontspanning worden gevoed door naar je favoriete muziek te luisteren. Gaan de voetjes daarbij van de vloer? Dan komt het onderdeel beweging ook aan zijn trekken! Veel mensen zeggen niet zonder muziek te kunnen.

Men kan op steeds meer manieren naar muziek luisteren zoals via Spotify. De mooiste manieren om muziek te beluisteren zijn toch nog steeds live optredens of op de ouderwetse manier het draaien van langspeelplaten (LP’s) of singeltjes. Kom naar de muziekbeurs bij De Zwaan voor een flinke dosis vitamine-M! Onder het genot van een kopje koffie of thee of een ander drankje kunt u genieten van muziek, gedraaid door DJ Jack en lekker struinen door de duizenden lp’s en andere muziekdragers. Tijdens dit evenement kunt u zelf ook platen laten draaien op de aanwezige draaitafel. Entree: € 2,00 per persoon. Mail naar info@platenmarkten.nl voor overige informatie. (Foto: aangeleverd)