Platenmarkt in dorpshuis De Zwaan

Uitgeest – Op zaterdag 30 december wordt voor de tweede keer een platenbeurs gehouden in dorpshuis De Zwaan aan de Middelweg 5. Tussen 10.30 en 16.30 uur zal hier een zeer ruim assortiment singeltjes en lp’s te vinden zijn.

Aan het einde van het jaar wensen we graag iedereen een goede gezondheid toe. Voor een optimale gezondheid is het belangrijk dat de vijf pijlers voeding, beweging, slaap, mindset en ontspanning op elkaar zij afgestemd en in balans zijn. Muziek is een belangrijk onderdeel in het leven, het geeft ontspanning en rust en is een bron van inspiratie. Veel mensen zeggen niet zonder muziek te kunnen.  Via streamingsdiensten gaat veel van het muziekpallet verloren, omdat het teveel data is om te kunnen streamen. De mooiste muziek komt toch van live optredens of het ‘ouderwets’ draaien van lp’s of singeltjes, waar alles, dus ook de hoge en lage tonen, het geluidsbeeld compleet maken.

Live muziek

Na het succes van vorig jaar wordt de platenbeurs nu nog groter; meer standhouders, meer vinyl en meer entertainment. DJ Jack zal weer zijn selectie uit de top 2000 op vinyl draaien maar hij zal worden afgewisseld door de coverband ZINin: de eerste platenbeurs met live muziek! Daarnaast zijn er muziekkranten te koop uit de periode 1970 – 1979. Onder het genot van een drankje kun je genieten van de muziek en lekker struinen door de duizenden lp’s en andere muziekdragers. Tijdens het evenement kun je zelf ook platen laten draaien op de aanwezige draaitafels. Entree: € 2,00 per persoon. Mail naar info@platenmarkten.nl voor overige informatie. (Foto: aangeleverd)